Vad vi gör

VAD GÖR VI PÅ EVENTRA?

Eventra startade verksamheten med ett mycket viktigt krav, vi ska sprida inspiration och annorlunda upplevelser för människor. Vår verksamhet består av att erbjuda våra uppdragsgivare olika aktiviteter som syftar till att informera, motivera, entusiasmera eller jubilera. Oavsett vilket, vill vi skapa positiva minnen.

 

Eventra genomför events och erbjuder allt detta i en för Dig skräddarsydd lösning. Du som uppdragsgivare sätter upp kraven, syften, målsättning och Din kalkylerade budget. Sen hjälper vi Dig till en lyckad genomförd aktivitet.

 

För oss är det viktigt att förmedla och skapa event innehållandes professionalitet och kvalité. Alla event förmedlar ett budskap och en känsla, det är den vi vill få fram.Genom att anlita oss tar vi hand om allt det praktiska och Ni kan fokusera på att vara gäster på er egen fest. Vi sätter även stor betydelse vid att förmedla event som är personliga och som är utformade efter Era önskemål och förväntningar. När Ni arbetar med oss får Ni en egen kontaktperson som sköter arbetet med Ert event. Vi eftersträvar dessutom att ständigt vara effektiva och aldrig krångla. Ni berättar hur Ni vill ha det och så skapar vi det!

 

Som kund till oss får Ni tillgång till bland annat alla våra avtalspriser för lokalhyror, catering, uthyrning av produkter och mycket mer. Dessutom har Ni alltid tillgång till professionell projektledning och våra professionella produkter. Är du som företag eller privatperson intresserad av vad vi mer specifikt kan erbjuda för Er? All information finner Ni under respektive flik!

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Eventra - Vårt uppdrag Din upplevelse - info (at) eventra.se

 

© Copyright 2013