Privat

VAD VI GÖR - PRIVAT

Eventra startade sin verksamhet med ett mycket viktigt krav, vi ska sprida inspiration och skapa nya upplevelser för människor. Vår verksamhet består av att erbjuda olika aktiviteter som syftar till att informera, motivera, entusiasmera eller jubilera. Oavsett vilket, skapar vi alltid positiva minnen.

 

Under livet finns det många viktiga dagar. Vi hjälper Er att se till att dessa blir oförglömliga. Kontakta oss så tar vi fram en helhetslösning för Din fest, bemärkelsedag, bröllop, jubileum eller något annat. Genom att använda oss sparar Du både tid och pengar!

 

Vi erbjuder det bästa inom lokaler, ljud, ljus, scenteknik, underhållning, mat, personal och mycket mer. Vi hjälper Er med att fixa eventet utefter vad Ni vill ha. Oavsett om det handlar om festlokal, tält, möbler, catering, personal eller detaljer såsom dekorationer och blommor så finns vi för Dig. Vi hjälper även till att anordna aktiviteter och tävlingar som höjer stämningen på festen eller skapar bra sammanhållning i gruppen!

 

Vill Du ha mer information eller veta vad vi kan hjälpa Dig med? Välkommen till oss för att få en kostnadsfri offert på Ditt event - stort som smått!

Eventra - Vårt uppdrag Din upplevelse - info (at) eventra.se

 

© Copyright 2013