Vad vi gjort

VAD VI GJORT

Eventra har stor erfarenhet av event och nöjesbranschen. Här nedan kan du se exempel på vad Eventra tidigare åstadkommit för olika slags publika event. Vill du veta mer om vad vi gjort eller vad vi kan göra för Dig? Kontakta då oss!

 

Skolavslutningen 2012

En storslagen kväll i Nybro sporthall för alla elever som slutat låg-, mellan- och högstadiet. Nybro sporthall förvandlades under kvällen till ett aktivitetshus utan dess like. Segways, disco, sumobrottning, hoppborgar, lasergame, ansiktsmålning, pyssel, pings, TV-spel, karaoke och mycket mer. Ett event som numera är en tradition och återkommer varje skolavslutning!

 

Nybro Julfest 2011

En helkväll i Nybro med ett av Sveriges bästa julshowsband. En häftig julshow som bjöd på fina stämmor, ös och humor. Kvällen bjöd också på ett stort och klassiskt julbord. Aftonen avslutades med dans till musik från en av våra bästa party-Dj:s

 

Föreläsning Magnus Hedberg

En helkväll där Magnus Hedberg, känd fråb TV3:s Lyxfällan, bjöd på sina erfarenheter och konkreta tips på hur man ökar försäljning, tar hand om kunderna och mycket mer. Ett event inramat med mingel och trevlig tilltugg.

 

Framtidsmässan

En regional mässa i Nybro sporthall varje höst med temat "Arbete - Utbildning - Fritid". En mässa där utställarna får chans att knyta nya kontakter, rekrytera personal eller hitta nya kunder. Besökarna får träffa utställare från näringslivet, gymnasie- och högskolor, myndigheter och många fler. Under mässan bjuder lokala musiktalanger på härlig musik och man har också chans att gå på spännande seminarium och föreläsningar!

 

Uthyrning

Eventra hyr ut allt det Ni behöver till festen, konferensen eller eventet. Partytält, barutrustning, personal, ljud, ljus och scenteknik och mycket mer! Vi hjälper Er att ta fram det Ni behöver

 

Personalfester

Eventra har arrangerat många lyckade personalfester och kick-offer. Kunden har fått en helhetslösning med förstklassig mat, underhållning och aktiviteter som varit helt nya utmaningar. Ett tillfälle som detta är perfekt för teambuilding.

 

Konsert

En välbesökt konsert med den rikskända Ewa Eastwood. En helkväll i Kulturhuset Kristallen med god mat, dryck och dans hela kvällen lång.

 

Saxnäscupen

- Innebandyturnering med 170 innebandyspelare i Nybro sporthall. Förutom innebandy fanns ett barnområde med hoppborg, sumobrottning och prickskytte. Dessutom fanns under dagen en minimässa i foajén med utställande företag. Sammanlagt 400 personer på läktarna och fullt ös hela dagen.

 

Efterfesten

- Som avslutning på Saxnäscupen samlades alla spelare och sponsorer på den lokala nattklubben Chili för en lättare måltid, prisutdelning och underhållning av den kända trollkarlen Mike.

 

Vill Du veta mer om tidigare event, ha mer information eller en kostnadsfri offert? Kontakta oss nu!

Eventra - Vårt uppdrag Din upplevelse - info (at) eventra.se

 

© Copyright 2013